Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ovesná kaše, jak ji neznáte!

Je ovesná kaše mezi tvými obvyklými snídaňovými variantami, ale už tě její klasické provedení nebaví? Máme pro tebe tip, jak uvařit kaši ke snídani, tak trochu jinak.
Navíc potřebné ingredience seženeš na jednom místě, na e-shopu Country Life. Díky tomu bude vaření ještě mnohem snazší. Tak pojďme na to!

Ovesná kurkumová kaše

Co budeš potřebovat?

Jak na to?

  • V rendlíčku smíchej ovesné vločky, kurkumu a nasekané mandle.
  • Přidej najemno nastrouhaný zázvor, nebo půl lžičky sušeného zázvoru, nakrájené datle a část plátků banánu.
  • Zalij mlékem a přiveď k bodu varu na mírném plameni.
  • Vař, dokud vločky nenabobtnají a kaše nezhoustne. 

Recepty vznikly ve spolupráci s Country Life. 
autor: Lucie Bašniarová & Riva Karo
fotografie: Lucie Bašniarová

Nemůžeš se našich článků nabažit? Přihlaš se k odběru

Každý měsíc ti zašleme výběr těch nejlepších článků přímo na tvůj e-mail

Přečti si naše další články

Chceš dostávat naše články přímo do mailu? Tak se přihlaš k odběru!

Děkujeme ti za odebírání
našeho newsletteru

Každý měsíc se můžeš těšit na vybrané články,
které ti pošleme přímo na tvůj zadaný mail.